چک لیست ارزیابی سیستم کیفیت تامین کنندگان
چک لیست ارزیابی سیستم کیفیت تامین کنندگان چیست؟
چک لیست ارزیابی سیستم کیفیت تامین کنندگان دو رکن مهم تامین کننده و کیفیت را مورد ارزیابی قرار می دهد. این چک لیست به پیگیری تامین کنندگان مختلف کسب و کار شما کمک می کند. وقتی صحبت از مدیریت کیفیت تامین کننده می شود، باید اطمینان حاصل کنید که همه تامین کنندگان نیازهای کسب و کار شما را برآورده می کنند.
یک چک لیست ارزیابی سیستم کیفیت تامین کنندگان موارد زیر را پوشش می دهد:
- بررسی کیفیت محصولات و خدمات
- مطابقت با سیستم کیفیت
- عملکرد پرسنل مهم و کلیدی
- چک لیست تضمین کیفیت دقیق
در نهایت باید اطمینان حاصل شود که محصولات با بالاترین کیفیت تولید می شوند.
8 موردی که باید در چک لیست ارزیابی سیستم تامین کنندگان بگنجانید
1-منابع انسانی در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان
در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان باید پرسنل را به عنوان بخش مهم در نظر بگیرید. پرسنل تامین کننده نیاز به آموزش مناسب و گواهینامه دارند. به ویژه در بازرسی ها، کارکنان باید دارای صلاحیت و مجوز باشند. شما باید این مورد را در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان بگنجانید.
2- مدیریت نیازهای مشتری در چک لیست ارزیابی سیستم تامین کنندگان
اطمینان حاصل کنید که تامین کننده قادر است نیاز مشتری را به یک محصول با کیفیت و با قیمت رقابتی تبدیل کند. تامین کننده باید نشان دهد که چگونه نیازهای مشتری مدیریت می شوند و در طراحی محصول نیز در نظر گرفته می شوند.
3-قابلیت تحویل به موقع در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان
این مورد در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان برای تضمین تحویل به موقع و اطمینان از کیفیت کالای تحویل داده شده است.
4-خرید در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان
در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان، تامین کنندگان مناسب برای تامین قطعات و مواد اولیه جهت تولید محصولات نهایی باید به درستی انتخاب شوند. به عنوان مثال یک تامین کننده باید بتواند تمام الزامات فنی، ایمنی، تحویل و کیفیت محصول نهایی در سفارشات را بگنجاند.
5-زنجیره تامین در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان
زنجیره تامین در چک لیست ارزیابی سیستم کیفیت تامین کنندگان فرآیندهای زنجیره تامین قوی و پیشرفته، تحویل به موقع و مدیریت فعال تغییرات تقاضا را تضمین می کند. یعنی باید مطمئن شوید که کل زنجیره تامین تامین کننده می تواند نیازها را برآورده کند.
6– بهداشت و ایمنی در چک لیست ارزیابی تامین کنندگان
بررسی های محیطی، بهداشتی و ایمنی خاص ممکن است متفاوت باشند اما تامین کننده باید برای جلوگیری از حوادث برنامه ریزی داشته باشد و اطمینان حاصل کند که پرسنل به خوبی آموزش دیده و سالم هستند.
7-ممیزی کیفیت و شاخص های کلیدی عملکرد
برنامه ای برای بهبود مستمر تولید باید وجود داشته باشد و در ممیزی های انجام شده توسط تامین کننده در نظر گرفته شود. تامین کننده باید اطلاعات قابل اعتمادی را ارائه دهد تا برنامه های عملیاتی را توسعه دهد. در نتیجه با این کار عملکرد و رضایت مشتری را در سراسر زنجیره تامین بهبود می بخشد.
8-مدیریت ریسک و روش های آزمایش
باید برنامه هایی برای مقابله با منسوخ شدن، ناپیوستگی یا ورشکستگی تامین کننده وجود داشته باشد.
منبع:
https://www.gocanvas.com/mobile-forms-apps/12864-Supplier-Quality-System-Audit-Checklist
قوانین ارسال دیدگاه در سایت